Congressen voor de Arbo-professional

Congres Positieve gezondheid
3 oktober 2017

Hoe zet u de volgende stap naar positieve gezondheid binnen uw organisatie? Hoe brengt u medewerkers in beweging om de regie in eigen hand te nemen en te werken aan persoonlijk leiderschap?

Tijdens de tweede edite van het Congres Positieve Gezondheid leert u welk instrumentarium en welke werkvormen geschikt zijn. En hoe u werknemers stimuleert om zelf met hun vitaliteit en veerkracht aan de slag gaan.
Meer informatie/programma

Congres Risicomanagement
4 oktober 2017


Tijdens deze inspirerende dag hoort u, samen met vele andere veiligheidsprofessionals, alles over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Interactie en kennisdeling staan centraal tijdens deze dag met als thema: Van onzekere veiligheid naar veilige onzekerheid.
Meer informatie/programma

Praktijkdag Grip op Gedrag
31 oktober 2017

Na het succes van vorig jaar organiseert Vakblad Arbo voor de tweede maal een Praktijkdag Grip op Gedrag. En dit jaar is het programma nóg praktischer! De praktijksessies zullen u inspireren en tot nadenken zetten over gedrag(sbeïnvloeding) op de werkvloer
Meer informatie & programma

Praktijkdag RI&E
16 november 2017

Meer informatie over dit congres volgt.

Inzet op Maat
20 en 21 november 2017

​Veel organisaties zijn bezig met duurzame inzetbaarheid: hoe houden we medewerkers langer fit en gezond aan het werk. Met ‘fitte’ medewerkers houd jij jouw organisatie ook vitaal en kun je sneller inspelen op ontwikkelingen en kansen die zich voordoen. Vanuit HR kun je aangeven wat er moet gebeuren om collega’s beter inzetbaar te maken en te houden. Er liggen nieuwe kansen, maar het vraagt om een heldere visie en een aanpassing van jouw huidige beleid. Kom langs bij Inzet op Maat en laat je inspireren en informeren!
Meer informatie / programma

Landelijk Arbo Congres
7 december 2017


De wijzigingen in de Arbowet van 2017 kunnen gevolgen hebben voor jouw vakgebied. Voldoet jullie organisatie aan de wet? Heeft bijvoorbeeld de arbocoördinator of preventiemedewerker voldoende uren tot zijn beschikking? Neem de regie in eigen hand en zorg dat de organisatie alle voordelen benut.
Meer informatie / programma

Partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als partner van één of meerdere van onze congressen?
Of heeft u vragen over advertentiemogelijkheden op het gebied van Arbo? Ga dan naar:
www.vakmedianet.nl/adverteren
Of neem persoonlijk contact op met:

Anique Honingh
Account Manager Arbo Portfolio Vakmedianet
Mobiel: 0031 (0)6 127 769 12
E-mail: aniquehoningh@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.